Oorbellen stijl tips voor 2019

Oorbellen zijn de meest favoriete accessoire van vele Nederlandse vrouwen. Logisch, ze voegen echt wat toe aan je look, zijn betaalbaar, klein maar met grote impact. Ook komend jaar zullen oorbellen veelvuldig te zien zijn in het Nederlandse straatbeeld.

plusfashion.nl sieraden (1)

Maar wat wel verandert, altijd natuurlijk, is wat is in en wat is out. Welke oorbellen vallen positief op, en welke zijn echt not done. Die vraag willen we beantwoorden in dit artikel.

De stijl oorbellen in ring vorm, zoals hier, daar zien we wel echt een toenemende vraag naar en komt steeds vaker voor in straatbeeld. Oorringen zijn in principe helemaal niets nieuws, niets nieuws voor de zon, maar ze zullen wel stijgen in populariteit. Een echt goede redenen kunnen we niet echt bedenken daarvoor om heel eerlijk te zijn.

Ten tweede, IBIZA is al een tijdje een trendy stijl qua kleding en ook accessoires. Ibiza oorbellen kun je typeren als oorbellen met hippie feeling, veel gebruik van natuurlijke materialen zoals veren. Hier kan men wat voorbeelden bezichtigen. Ibiza oorbellen zijn zo populair geworden omdat ze goedkoop zijn, maar tevens gewoon heel leuk fleurig, je krijgt er echt wel een goede zin van. Ze fleuren het leven een beetje op.

plusfashion.nl sieraden (2)

De derde trend zijn de parel oorbellen. Die worden nog populair. Dat kunnen we wel gemakkelijk verklaren. Imitatie parels zijn bijna niet meer te onderscheiden van echte parels. Op die wijze is dit sieraad voor de grote massa toegankelijk geworden, en iedereen kan zich in principe een setje veroorloven.

De vierde en laatste trend zijn opaal oorbellen. Opaal is een materiaal dat de afgelopen jaren niet veel te zien was. Niet veel mensen zijn bekend ermee. Het is een mooie edelsteen maar nog zeer betaalbaar. Zodra meer mensen bekend raken met opaal zal je zien dat deze prachtige edelsteen aan populariteit zal winnen.