Op zoek naar herensokken? Lees eerst dit

Om de zoveel tijd, hopelijk niet al te vaak, moeten wij mannen op zoek naar nieuwe sokken. Daar zijn vele redenen voor maar vaak zijn de oude sokken versleten. Met name als een sportieve levenswijze erop nahoudt kan dit een ding worden.

plusfashion.nl sok (1)

Dit artikel wat we willen behandelen is hoe kun je dit nou minimaliseren? Want wij mannen hebben een broertje dood aan kleding winkelen of het nou overhemden zijn, t-shirts, broeken maar ook sokken.

Dus pak een pen en papier want wij gaan wat handige tips delen om het maximale uit je nieuwe sokken aankopen te halen.

De eerste tip is misschien een beetje een open deur maar goed om nogmaals te benadrukken zoals zo vaak met kleding en accessoires, goedkoop is duurkoop. Ga dus niet de eerste beste winkelketen binnen om sokken in de aanbieding te bemachtigen. Vaak zijn dit slechte kwaliteit sokken, met een irritante naad, laagwaardige materialen (helemaal van synthetische stoffen) en dus minder duurzaam. Kies voor kwaliteit dan hoef je veel minder vaak van sokken te wisselen (bron).

plusfashion.nl sok (2)

Tweede tip, koop de juiste sokken voor de juiste gelegenheid. Net zoals dat je niet gaat voetballen op je Converse sneakers, en je niet door de sneeuw loopt in flip flops. Zorg ervoor dat je de juiste sokken voor de juiste gelegenheid hebt. Bijv. voor nette zakelijke evenementen draag nette zwarte sokken. Voor thuis kun je doen wat je wilt, maar de meeste mensen willen comfortabele sokken thuis dragen dus comfort is meest belangrijk. Gebruik niet je nette of thuis sokken voor sport! Daar zijn ze niet voor bedoeld! Kies voor sporten zoals zaalvoetbal en volleybal voor toegewijde sport sokken (voorbeeld). Als we een stuivertje zouden ontvangen voor iedere man die dozijnen sokken versleten heeft door huissokken te gebruiken voor de sport… Enfin, punt is dus reserveer de juiste sokken voor de juiste aangelegenheid.