Vlotte kleding voor dames met maatje meer

Hoe ontdek je modieuze kleding voor dames met een maatje meer??

Wie fashion zegt, denkt aan leuke kleren, vlotte jurken, broeken, truien en bloeses, veel mensen met overgewicht gaan niet meer naar een winkel, bang om oudbollige en tuttige kleren te krijgen, die niet meer in deze tijd horen.

Maar…………………….. Waarom zouden mensen met een maatje meer geen leuke kleren mogen hebben, vlotte kleren, die lekker zitten, en goed passen……… Daarom is plusfashion in het leven geroepen, hier kunnen mensen met een maatje meer, leuke, vlotte en moderne kleren in hun eigen maat kopen.

Want waarom zou je eerst moeten afvallen om leuke kleding te krijgen?

Waarom wil iedereen eerst een dieet volgen voordat je leuke kleren kan kopen? Plusfashion laat zien dat je ook leuke kleren kan kopen wanneer je een maatje meer hebt, en vaak is kleding met een maatje meer ook duurder als gewone kleren, en omdat niemand wil betalen om extra grote kleding te kunnen kopen, wil je de kilo’s die er teveel aan je lichaam zitten zo snel mogelijk weg hebben, want wie wil nou niet er leuk uitzien bij vakanties of feestjes??

Bekijk de complete collectie in onze webwinkel.

Diëten goed voor je?

Maar diëten is goed, maar niet altijd goed voor je lichaam, door in korte tijd veel gewicht te verliezen door een dieet te volgen en vervolgens daarna weer je oude eetpatroon weer op te pakken kom je direct na het diëten die kilo’s die je afgevallen was weer aan, soms met wat rente (extra gewicht) iedereen snapt dat dit demotiverend is, je gaat geen dieet volgen om na het diëten zwaarder te zijn als tijdens het diëten, en dan volgens de omstanders nog geen leuke kleren te kunnen dragen. Dat dit niet waar is, weten alleen de mensen wie het aangaat, maar zeg nou zelf, afvallen en leuke kleding kunnen blijven dragen, maar niet tijdens het afvallen je hele inkomen aan kleding spenderen is niet de bedoeling van mens en maatschappij, daarom blijft langzaam afvallen door regelmatig te eten is zowel goed voor je lichaam als voor je portemonnee, al blijft het shoppen bij een leuke fashionzaak natuurlijk altijd leuk.

Wat een beter blijvend resultaat geeft is het verbeteren van je eetpatroon, 6 keer per dag kleine beetjes eten, meer bewegen (in plaats van de lift, de trap nemen op je werk! Of in plaats van met de auto naar het werk gaan, op de fiets of step naar het werk gaan! En daarnaast kan je dus bijvoorbeeld een abonnement voor de sportschool nemen, gaan zwemmen (wat goed is voor al je spieren)en gaan joggen .

Het voedingscentrum van Nederland heeft met het uitbrengen van de nieuwe schijf van 5 ook vermeld dat er in nederland meer verse en groene groenten gegeten moet worden, het liefst ook groenten die niet voorverpakt zijn, dit om te voorkomen dat je door bovenstaande groenten te veel zout binnen krijgt. Groenten die al voorverpakt en in potjes zitten hebben niet zo zeer het probleem dat ze niet of minder vers zouden zijn, en wat iedereen eigenlijk zegt, dat er geen vitamines in zouden zitten, dit is ten dele wel waar, maar het grootste probleem is dat er in voorverwerkte groenten in potjes en zakken teveel zout verwerkt is. Dit kan weer problemen geven met de bloeddruk, en zorgen dat je bij je voeten en benen vocht gaat vasthouden, waardoor de maat ook weer groter moet worden. Maar grote maat of niet, een kledingstuk van plusfashion of niet, het belangrijkste\ is dat we leuke, goedzittende kleding hebben, en dat is te verkrijgen bij plusfasion.

Dus twijfel niet meer, maar ga eens kijken in onze webwinkel

Waarom plusfashion.nl???

Plusfashion is een aanrader voor mensen met een maatje meer, om ook leuke kleren te kopen die je kunnen afslanken, waardoor je zelfvertrouwen beter wordt

Want waarom je zelf verbergen als je een maatje meer hebt, De maatschappij mag best zien dat je er leuk uit kan zien, ook wanneer je een maatje meer hebt, ik heb dat ook, zit in een rolstoel en heb ook dat maatje meer, ik maak daar geen problemen van, in de meeste gevallen heb je er niet voor gekozen, maar is dit door ziekte of ongeluk ontstaan.

Waarom zou je je schamen, dat is niet nodig, ook mensen die een maatje meer hebben kunnen er knap en verzorgd en leuk uitzien.

Bekijk de complete collectie in onze webwinkel.